Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Vízosztással, az utak locsolásával enyhítik a hőséget Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2013. június 21.

Image Az ország területén elrendelt hőségriasztásra tekintettel Székesfehérváron is több intézkedést vezettek be. Az önkormányzati cégek bevonásával vizet osztanak, locsolják a főbb utakat és ideiglenes ivókutakat alakítottak ki. Külön intézkedési terv alapján zajlik az akció, amellyel igyekeznek megkönnyíteni a kánikula elviselését Székesfehérváron.

Tovább...
 
Újra a Top 10-ben a 67 Étterem Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2013. június 21.
A Dining Guide étteremkalauz idén ismét meghirdette az Év Étterme címért zajló versenyt. A székesfehérvári 67 Étterem és Bistro – a vidéki éttermek közül egyedüliként – immár harmadik alkalommal került fel a Dining Guide Top 10-es listájára. Az előkelő helyezésről, a mögötte álló koncepcióról és a napi munkáról sajtótájékoztatón számoltak be a vendéglátóhelyen.
Tovább...
 
Helyi jeggyel a regionális autóbuszjáratokon Nyomtatás E-mail
Írta: NFM   
2013. június 21.

Image A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium és Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata megállapodást köt arról, hogy 2013. július elsejétől a megjelölt és meghirdetett regionális járatok a településen belüli közlekedésre is igénybe vehetőek. Völner Pál infrastruktúráért felelős államtitkár, dr. Cser-Palkovics András polgármester és Németh Tamás, az Alba Volán Zrt. vezérigazgatója közös sajtótájékoztatón számoltak be a menetrendi változásokról a fehérvári Városházán.

Tovább...
 
Fejér megye július 31-én vált a digitális televíziózásra Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2013. június 19.

Magyarországon idén két ütemben történik meg a digitális átállás, és váltja fel a digitális televíziózás az analóg műsorszórást. A július 31-én záruló első ütemben 14 megye érintett - köztük Fejér megye is. Az átállással kapcsolatos tennivalókról a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) szakemberei Róth Péterrel, Székesfehérvár alpolgármesterével közösen tartottak sajtótájékoztatót a megyeszékhelyen.

Tovább...
 
Átmeneti változás az E.ON ügyfélszolgálati rendjében Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. június 19.

Image Júliusban az E.ON megújítja ügyfélkezelési rendszerét, hogy az ügyfelek adatait a jövőben még korszerűbben és biztonságosabban kezelhessék. A vállalat az alábbi információkat teszi közzé a lakosság tájékoztatása érdekében:

Tovább...
 
Önkéntes, műveleti tartalékos főtisztek elismerése Nyomtatás E-mail
Írta: (Fejér Megyei Kormányhivatal   
2013. június 18.

Image Önkéntes műveleti tartalékosként öt főtiszt vett részt az árvízvédelmi feladatokban a martonvásári, valamint a dunaújvárosi járásban, a helyi védelmi bizottságok honvédelmi elnökhelyetteseként. A Fejér Megyei Kormányhivatalban köszönték meg fáradságot nem ismerő szolgálatukat: a HM Védelmi Hivatala bronz emlékérmét vehették át.

Tovább...
 
Pályázat Magyar és kínai találmányok címmel Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. június 18.

Image Alkotói pályázatot hirdet „Magyar és kínai találmányok” címmel a Nagy Fal Magyar-Kínai Barátság Egyesület. A budapesti székhelyű szervezet arra a kérdésre keresi a választ, hogy a mai magyar gyermekeknek mi jut eszükbe a cím hallatán? Július 15-ig várják a pályázók rajzait, festményeit, montázsát, vagy akár fogalmazásait, hogy közösen emlékezzenek a két ország világrengető találmányaira, illetve azok felfedezőire. Érdemes indulni, hiszen sok-sok értékes nyeremény – osztálykirándulás, könyvek, játékok, gasztronómiai és egyéb meglepetések – várnak a legkreatívabb alkotókra.

Tovább...
 
Kiválóan szerepeltek a diákok az Országos Ifjúsági Honvédelmi Versenyen Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2013. június 18.

Image Több arany- és ezüstéremmel, valamint különdíjakkal tértek haza az Országos Ifjúsági Honvédelmi Versenyről a Tóvárosi Általános Iskola honvédelmi szakkörének diákjai.

Tovább...
 
Közszemlén a Kőrösi és Iszkai úti zártkertek szabályozási terve Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2013. június 18.
Június 17-től egy hónapon át tekinthető meg a Kőrösi és Iszkai úti zártkertek területére vonatkozó szabályozási terv és a helyi építési szabályzat módosításának tervezete. Az anyagok a Városház tér 1. szám alatt, a földszinti hirdetőtáblán tekinthetőek meg ügyfélfogadási időben.
Tovább...
 
Tájékoztatás: körültekintést kérnek Nyomtatás E-mail
Írta: Országos Környezet-egészségügyi Intézet   
2013. június 12.

Image A Duna hazai szakaszán a folyó vizének minősége több helyen még átlagos vízhozam mellett is kívánnivalót hagy maga után higiéniai, mikrobiológiai szempontból (pl. tisztítatlan szennyvizek Dunába eresztése). A mostani, rendkívüli, több országon végigvonuló áradás során az elöntött területekről további, az emberre is veszélyes szennyeződéseket hozott, hozhatott magával, így a vízminőség tovább romlott. Ezért a védekezés során felhasznált homokzsákok és azok tartalmának újrahasznosítása során körültekintően kell eljárni.

Tovább...
 
Tematikus történelmi park létesül Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2013. június 12.

Székesfehérváron, a hajdani vidámpark területén egy éven belül megvalósul a Koronás Park projekt, mely által a koronázóváros végre méltó módon és nem mellékesen jelentős turisztikai attrakció keretében mutathatja be ország-világnak páratlan történelmi örökségét.

Tovább...
 
<< Első < Előző 1411 1412 1413 1414 1415 1416 1417 1418 1419 1420 Következő > Utolsó >>

Eredmények 15555 - 15565 / 20385